5 Easy Facts About اسپند دود کردن Described

حشراتی مثل سوسک، پشه و مگس بیماری‌های زیادی را با خود به همراه دارند. دود ناشی از سوختن اسپند این حشرات را از محل فراری داده و محیطی پاک را برای شما فراهم می‌کنند.

اسپند گياهی است علفی، پايا و بوته ای که ارتفاع آن تا ۵۰ سانتی متر می رسد. این گیاه دارویی، داراي برگ های فراوان و سبز است. میوه گیاه کروی شکل و حاوي دانه های قهوه ای مايل به سياه فراوانی است که بخش مورد استفاده دارویی گیاه است.

آذربایجان شرقی آذربایجان غربی اردبیل اصفهان البرز ایلام بوشهر تهران چهارمحال و بختیاری خراسان جنوبی خراسان رضوی خراسان شمالی خوزستان زنجان سمنان سیستان و بلوچستان فارس قزوین قم کردستان کرمان کرمانشاه کهگیلویه و بویراحمد گلستان گیلان لرستان مازندران مرکزی هرمزگان همدان یزد فرهنگ و هنر مدیریت شهری اقتصادی گردشگری ورزشی

همچنین نوساقه‌ها و کالوس مولد ریشه نیز دارای آلکالوئیدهای هارمالا بودند. دانه اسفند دارای آلکالوئیدهایی به نام (هارمالین، هارمین، هارمالول) است.

خاصیت اسپند در طب سنتی، کمک به رفع و درمان بیماری‌های ریه و كبد است. به این منظور، click here مقداری از دانه‌های اسپند را دم ‌كرده با كمی روغن كنجد مخلوط و میل شود.

خانواده مرسوم بوده است. البته این رسم به عنوان رفع چشم بد بیشتر شایع بوده است.

تقویت سیستم ایمنی: برخی تحقیقات نشان می‌دهند که استنشاق دود کندر ممکن است به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کند.

سرویس خواص شناسی – اسپند ازجمله گیاهان دارویی است که با نام اسفند و حرمل نیز شناخته می‌شود و از گذشته‌های دور به‌عناوین‌مختلف ازجمله ضدعفونی کردن و خوشبو نمودن هوای محل زندگی، دور کردن چشم‌زخم و درمان بیماری‌ها در طب سنتی کاربرد داشته است.

اسپند حاوی فلاونوئیدهایی است که خاصیت ضدالتهابی دارند. همچنین این گیاه خواص ضد میکروبی و ضد پلاسمودیایی دارد و با خواص آنتی‌اکسیدانی خود به مهار رادیکال‌های آزاد کمک می‌کند. اسپند حاوی الکالوئیدهایی است که می‌توانند خواص ضدسرطانی داشته باشند.

– اسفند برای افراد گرم مزاج مضر است و باعث درد دل بهم خوردگی و استفراق می شود که برای رفع آن می توان میوه های ترش و سکنجبین میل کرد.

از اسپند در طب سنتی برای درمان سنگینی گوش، كری و پیچیدن صدا در گوش استفاده می‌شود.

نوروتوکسین موجود در این گیاه باعث کاهش حساسیت نسبت به مسائل اطراف شده و به آرامش اعصاب کمک می‌کند.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

از آنجا که خوردن آن باعث بیمار یا تلف شدن دام می‌شود، در شماری از کشورها علف هرز مضر شناخته می‌شود. استفاده از این گیاه در طب سنتی خاورمیانه و شمال آفریقا رایج است.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *