The Basic Principles Of گیاه اسپند

– اسپند خلط آوراست و به رفع تنگی نفس و درمان آسم کمک می کند.

احتمالا بپسندید: اشتباهی در آرایشگاه که باعث میشه سکته مغزی کنید !!

دود کردن اسپند و کندر در بسیاری از فرهنگ‌ها و سنت‌ها به عنوان روشی برای تصفیه هوا، دفع حشرات و ایجاد آرامش روانی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

اما در مواردی که به علت ضعف مثانه کودک دچار تکرر ادرار شود، در کنار درمان توصیه شده توسط پزشک، می‌توان از اسپند نیز استفاده کرد.

با دلیل بگوئید چه کسی در این تصادف جان سالم به در برده است!؟

مصرف مستقیم دانه‌های اسپند به صورت ناشتا، به عنوان یکی دیگر از روش‌های درمانی در طب سنتی شناخته می‌شود. اسفند را همچنین می‌توان به صورت دمنوش نیز نوش جان کرد.

طبع اسپند گرم و خشک است. برخی از مهم‌ترین خواص درمانی دانه‌های اسپبند به شرح زیر میباشد:

محلول پراکسید هیدروژن اغلب به عنوان محلولی ضد عفونی و سفید کننده برای سطوح به کار می‌رود. از آن به منظور تاثیر بر باسیل‌های گرم مثبت می‌توان به بهترین شکل نتیجه گرفت. اما دود اسپند نیز گزینه‌ای است که برای باسیل‌های گرم منفی، تاثیر ضدباکتریایی می‌گذارد.

جدا کردن خلطهای سفت و چسبنده سینه، کمک به درمان سرفه و تنگی نفس از دیگر خواص درمانی here اسپند است.

درمان شپش فقط بسته به از بین بردن شپش‌ها نیست. بلکه لازم است تا رشک‌ها یا همان تخم‌های برجای مانده از آنها را نیز از بین برد.

خاصیت ضدباکتریایی اسپند باعث شده است تا این گیاه بتواند باکتری‌های موجود در محیط را از بین ببرد و موجب ارتقای سلامت فردی شود.

 در مجموع خاصیت های دارویی اسپند مربوط به تسکین درد کمر، رفع بی حسی و نقصان حرکت، درمان بواسیر، درمان دندان درد، رفع حساسیت و… مربوط می ‌شود.

دود دادن منظم اسپند در طول هفته می‌تواند یک راهکار موثر برای کاهش شپش در محیط محسوب شود.

خواص درمانی فراوان این گیاه باعث شده است تا بسیاری از افراد توجه ویژه‌ای به این گیاه داشته باشند و آن را به روش‌های مختلفی مصرف کنند.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *